Zdravje je dragoceno, vzemimo ga resno

Bioresonančna metoda je veja energetske medicine, ki omogoča iskanje vzrokov za bolezni ter njihovo uspešno odpravljanje, kar privede do samoozdravitve.


Želite postati vrhunski bioresonančni terapevt s širokim zdravilskim znanjem?

 

Izobraževanje za bioresonančne terapevte v šolskem letu 2019/2020

 

Izobraževanja v tem šolskem letu ne bo. Za naslednje šolsko leto bomo vse pomembne datume objavili pravočasno. 

Kontakti – podatki o predstavnikih sistematik/naprav za Slovenijo, na katere se lahko obrnete za informacije so:

 

Zakaj se udeležiti izobraževanja organiziranega v okviru Združenja za bioresonančno terapijo?

 

Bodoči terapevti, terapevti začetniki in izkušeni terapevti lahko vrhunsko znanje lahko pridobivajo v Sloveniji. Tako bomo še dodatno dvigujemo nivo znanja in učinkovitost dela terapevtov in to povsem neodvisno od komercialnih interesov.

Združenje bioresonančnih terapevtov Slovenije ponuja kakovostno usposabljanje za bioresonančne terapevte, ki je edinstveno v Evropi.

 

Zakaj edinstveno?

 

1) Ker ponuja sistematični vpogled v vse znane in uspešne načine dela z bioresonančno metodo in z vsemi glavnimi bioresonančnimi napravami na evropskem trgu (MORA, BICOM, REMIWAVE, TRIKOMBIN).

 

2) Ker ponuja izjemno široko paleto znanja s področja energijskih metod zdravilstva, ki jih bioresonančni terapevt lahko integrira v svoje delo z ljudmi, kar mu omogoča njihovo celostno obravnavo in s tem zadovoljne kliente.

 

3) Ker ponuja kakovostno pomoč za terapevte začetnike za prvo leto prakse v obliki tutorstva.

 

4) Ker znanje podajajo predavatelji, ki imajo poglobljeno strokovno znanje o celostni bioresonančni obravnavi, saj so si ga pridobivali na šolanjih na priznanih evropskih inštitucijah in imajo dolgoletne praktične izkušnje v lastni zdravilski ordinaciji ter  svoja teoretična znanja vsakodnevno potrjujejo v svojih uspešnih praksah.

 

5) Ker zaradi vrhunsko izobraženih, preverjenih in avtoriziranih predavateljev s celega sveta slušatelji stalno pridobivajo najnovejša znanja s področja bioresonančne metode.

 

6) Ker imajo predavatelji dolgoletne izkušnje pri izobraževanju bioresonančnih terapevtov in se lahko pohvalijo z mnogimi generacijami kvalitetnih terapevtov.

 

7)    Ker originalne sistematike predavajo predavatelji, ki so za to pooblaščeni s strani avtorjev sistematik.

 

In ne nazadnje:
 

8) Ker je začetno usposabljanje skladno s kurikulumom za bioresonančne terapevte, ki je potrjen s strani Ministrstva za zdravje. Po uspešnem zaključku začetnega usposabljanja slušatelj pridobi strokovno mnenje o usposobljenosti, ki je po Zakonu o zdravilstvu pogoj za pridobitev licence za zdravilca.

 

9) Ker je usposabljanje primerno tudi tiste, ki se šele odločajo o tem, da bi stopili na zdravilsko pot in se ne morejo odločiti, kateri način dela bi jim najbolj ustrezal oziroma katera naprava bi bila najprimernejša.

 


 

Mnenje nekaj dosedanjih slušateljev:

"Bioresonančnih izobraževanj Karin Rižner se udeležujem že od vsega začetka njene šole in se jih še vedno zelo veselim. Karin kot predavateljico zelo cenim, saj jo odlikuje izredno široko znanje ter njen večni entuziazem v sledenju vsem novostim, ki pomagajo izboljšati zdravje in dvigujejo kvaliteto življenja slehernega človeka. Ker je Karin tudi terapevtka z dolgoletnimi izkušnjami, imajo njena izobraževanja veliko uporabno vrednost, kar je za nas terapevte neprecenljivo. "

Polona Malovrh
Andravita d.o.o.


"Vedno sem želela dobiti čim boljše informacije o samih bioresonančnih terapijah in vsebini testnih setov, zato sem bila zelo vesela, ko sem izvedela, da obstaja možnost seminarjev pri Karin Rižner. Obiskala sem že skoraj vse njene letne seminarje in moram priznati, da tako sistemsko in vsebinsko dobro zastavljenih predavanj v povezavi z bioresonančno vsebino še ni bilo. Vsem terapevtom jih toplo priporočam, saj je predavateljica odprta za vsa strokovna vprašanja in nasvete tudi iz njene prakse, ne glede na aparat, ki ga ima terapevt."

Vesna Tomšič, Ljubljana

 


"Karin Rižner sem vedno znova hvaležna za odlično izvedbo predavanj - teme so preudarno izbrane in naravnane v prakso. V svojih predavanjih prepleta široko strokovno znanje s praktičnimi primeri iz svoje dogoletne prakse bioresonančne terapevtke. Njena posebnost in vrlina je globoko razumevanje širše slike tematike, ki jo podaja, in neprecenljivo izpostavljanje bistva, ki ga poda na način, da lahko na novo pridobljena znanja lažje in hitreje implementiramo v svoji praksi."

Nataša Herlič Švagerl, Maribor